Tietoa meistä

Helmipöllö on vuonna 1999 perustettu yritys, jonka päätoimiala on fysioterapia. Erityisosaaminen fysioterapiassa painottuu selvästi lasten ja aikuisten neurologiseen fysioterapiaan, vauvaterapiaan, allasterapiaan ja psykofyysiseen fysioterapiaan. Lisäksi Helmipöllön palveluista löytyy mm. lymfaterapiaa, vauvahierontaa, akupunktiota, pilates- ja Asahi-ohjausta sekä kipu- ja tuki- ja liikuntaelinkuntoutusta.

Asiakaskunta on laaja ja ulottuu vauvoista ikäihmisiin. Pienimmät kuntoutujat aloittavat parin kuukauden ikäisenä ja yläikärajaa ei ole. Fysioterapia toteutuu usein sairaanhoitopiirin, perusterveydenhuollon tai kehitysvammahuollon lähettämänä. Hoitoon voi toki tulla myös omakustanteisesti lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä sekä vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. Helmipöllö on valittu kuntoutuspalveluiden tuottajaksi Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriin, Kelaan sekä Vantaan kaupungille. Helmipöllö on Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen ja Suomen Fysioterapeuttien yrittäjäjäsen. Helmipöllö kuuluu kansalliseen potilastiedon (Kanta) arkistoon ja on Vastuu Groupin Luotettava Kumppani.

Esteettömät ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kannelmäessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lisäksi teemme paljon koti-, koulu- ja päiväkotikäyntejä, jolloin terapia linkittyy joustavasti kuntoutujan arkeen.

Helmipöllön vahvuuksina ovat iloinen asenne, hoitavat kädet ja ammattitaitoinen, mutta hauska ote kuntoutukseen. Haluamme tarjota kuntoutujillemme aina vain parasta ja koska myös omaamme jatkuvan tiedonjanon niin kouluttaudumme ja kehitymme työssämme jatkuvasti.

Helmipöllön fysioterapeutteina toimivat Jonna Huuhka-Jalonen, Eveliina Nummelin ja  Katja Kaunismäki. Katja ja Jonna ovat opiskelleet fysioterapeuteiksi yhdessä samalla vuosikurssilla, valmistuen molemmat vuonna 2004. Yhteistyö Jonnan ja Eveliinan kesken taas on alkanut jo aiemmassa työpaikassa vuodesta 2010 alkaen kollegoina ja on hioutunut vuosien varrella saumattomaksi yhteistyöksi. Työyhteisössämme on tärkeää hyvä henki ja yhteisymmärrys sekä kollegiaalinen tiedon ja osaamisen jakaminen toinen toisillemme.

Helmipöllö on Vastuu Groupin Luotettava Kumppani

Takaisin etusivulle

Scroll Up