Tietoa meistä

Helmipöllö Fysio on vuonna 1999 perustettu yritys, jonka toimialana ovat fysioterapia, lymfaterapia ja osteopatia. Toimitilamme sijaitsee Helsingissä, Kannelmäessä. Erityisosaaminen fysioterapiassa painottuu selvästi lasten ja aikuisten neurologiseen fysioterapiaan, vauvaterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan ja allasterapiaan. Osteopatiassa hoidetaan asiakkaita vauvaikäisestä aina ikäihmisiin. Lisäksi Helmipöllön palveluista löytyy mm. vauvahieronta, akupunktio, purentalihaskäsittely, pilates- ja Asahi-ohjausta sekä fysioterapian kipu- sekä tuki- ja liikuntaelinkuntoutusta.

Helmipöllö on valittu Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajaksi yksilöfysioterapiassa ja allasterapiassa sekä ryhmäterapioissa. Fysioterapian ja allasterapian sopimukset on myös Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin sekä Helsingin, Vantaan ja Keravan kaupunkien kanssa. Lymfaterapian sopimusasiakkaita otamme vastaan Helsingin, Vantaan ja Keravan kaupunkien maksusitoumuksella. Helsingissä terapiat toteutuu palveluseteleillä.

Osteopatiaan ja purentalihaskäsittelyyn voi varata ajan omakustanteisesti. Myös fysioterapiaan, lymfaterapiaan, allasterapiaan ja vauvahierontaan on mahdollista varata aika omakustanteisesti.

Asiakaskunta on laaja ja ulottuu vauvoista ikäihmisiin. Pienimmät kuntoutujat aloittavat parin kuukauden ikäisenä ja yläikärajaa ei ole. Fysioterapia toteutuu usein sairaanhoitopiirin, perusterveydenhuollon tai kehitysvammahuollon lähettämänä maksusitoumuksella tai palvelusetelillä. Hoitoon voi toki tulla myös omakustanteisesti lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä sekä vakuutusyhtiön maksusitoumuksella.

Helmipöllö on Suomen Kuntoutusyrittäjät ry:n jäsen ja Suomen Fysioterapeuttien yrittäjäjäsen. Helmipöllö kuuluu kansalliseen potilastiedon (Kanta) arkistoon ja on Vastuu Groupin Luotettava Kumppani.

Esteettömät, viihtyisät ja monipuoliset toimitilamme sijaitsevat Helsingissä, Kannelmäessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lisäksi teemme paljon koti-, koulu- ja päiväkotikäyntejä, jolloin terapia linkittyy joustavasti kuntoutujan arkeen.

Helmipöllön vahvuuksina ovat iloinen asenne, hoitavat kädet ja ammattitaitoinen, mutta hauska ote kuntoutukseen. Haluamme tarjota kuntoutujillemme aina vain parasta ja koska myös omaamme jatkuvan tiedonjanon niin kouluttaudumme ja kehitymme työssämme jatkuvasti.

Helmipöllön fysioterapeutteina toimivat Jonna Huuhka-Jalonen, Eveliina NummelinKatja Kaunismäki ja Minna Lehtinen sekä osteopaattina Noora Putkonen. Katja ja Jonna ovat opiskelleet fysioterapeuteiksi yhdessä samalla vuosikurssilla, valmistuen molemmat vuonna 2004. Yhteistyö Jonnan ja Eveliinan kesken taas on alkanut jo aiemmassa työpaikassa vuodesta 2010 alkaen kollegoina ja on hioutunut vuosien varrella saumattomaksi yhteistyöksi. Noora astui täydentämään Helmipöllön palveluvalikoimaa osteopatian muodossa kesällä 2022 ja Minna tuli täydentämään fysioterapian ja lymfaterapian osaamista syyskuussa 2022. Työyhteisössämme on tärkeää hyvä henki ja yhteisymmärrys sekä kollegiaalinen tiedon ja osaamisen jakaminen toinen toisillemme.

Helmipöllö on Vastuu Groupin Luotettava Kumppani

Takaisin etusivulle